Showbiz

Gabriela Cristea, cat de grav si cu ce a gresit vedeta, incat a fost somată să plătească 40.000 de euro.

Până când moartea îi va despărți” nu se aplică și în fața legii. Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Problemele se țin lanț de vedeta Antena Stars. Cu ce a greșit atât de grav bruneta.

Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro
Spera că era un capitol încheiat, dar problemele par să se țintă lanț de ea. Lovitură grea pentru Gabriela Cristea, somată să plătească 40.000 de euro. Pare greu de crezut, dar totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț, care a murit acum doi ani. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost somată să cedeze o mașină, cumpărată pe firmă, sau să achite contravaloarea acesteia. Se pare că divorțul cu scandal al celor doi încă nu și-a jucat ultimul act, în ciuda faptului că afaceristul a murit în 2019.

Acum, Gabriela Cristea a fost chemată să predea cheile unui autoturism ce fusese înregistrat, la momentul achiziției, pe numele firmei lui Marcel Toader. Între timp, societatea a intrat în insolvență, așa că lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea. Prezentatoarea are de ales: fie renunță la autoturismul pe care îl folosește și acum, fie achită suma de 42.500 de euro, valoarea trecută pe factura mașinii care a fost cumpărată în urmă cu 12 ani.
sursa