Sport

Gigi Becali îl umileşte pe eroul de la Sevilla

Gigi Becali s-a lansat vineri seară într-un atac dur la adresa lui Helmut Duckadam, acuzându-l pe acesta că pe vremea când era angajat la FCSB a încasat bani fără să facă nimic.
Dacă şi Duckadam a ieşit la televizor să zică una şi alta, s-a ajuns la sfârşitul lumii. Vezi, Doamne, că l-am luat eu pe el că eram în război cu Piţurcă. I-am plătit operaţii, i-am dat 350.000 de euro fără să facă nimic. Stătea acasă şi lua banii”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Helmut Duckadam a ocupat funcţia de director de imagine la FCSB pentru aproximativ zece ani de zile, începând din 11 august 2010, până pe 14 martie 2020.
În iunie 2020, Duckadam și-a dat demisia în direct din poziția pe care o ocupa la FCSB, după ce Gigi Becali îi micșorase salariul și ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar.
Nu mă aşteptam. Duckadam era un om cuminte. Oamenii şi-au pierdut minţile şi oamenii care sunt normali, sunt nebuni”, a mai afirmat Gigi Becali.

Anterior, Duckadam afirmase în cadrul emisiunii Fotbal Club, tot la Digi Sport: „Eu nu am fost nicăieri! În 10 ani, eu nu am fost niciodată invitat după un meci de calificare în Champions League sau ceva, se mai întâlneau, eu n-am fost nicăieri. Nici măcar la grătar la domnul Reghecampf. N-am primit în 10 ani de zile niciun leu primă de vreo calificare și cu asta basta!„.

sursa