Showbiz

Gina Pistol se mărită: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Gina Pistol se mărită cu Smiley. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Josephine, fetița pe care o au împreună și care le bucură zilele. Recent, prezentatoarea TV a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea.
Cu toate că au deja un copil împreună, o fetiță de aproape doi ani, cei doi nu au făcut încă marele pas, și anume nunta. Vedeta a mărturisit că au în plan să facă și acest pas, însă nu știe când. Amândoi sunt destul de ocupați în această perioadă și nu știu când vor găsi ceva timp pentru a se ocupa și de nuntă.
Gina Pistol susține au discutat despre acest eveniment important și au decis să îl facă, însă nu au stabilit data. Nici la rochia de mireasă nu s-a gândit, iar asta din cauza timpului.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol
În martie, micuța Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley urmează să împlinească doi ani, iar vedeta ne-a spus și cum e să fie mămică, dar și cât de mult a crescut fetița ei. Gina Pistol mărturisește că cea mică e de-a dreptul îndrăgostită de muzică, cântă și dansează de dimineața și până seara.

Vizavi de fiica ei, prezentatoarea este topită după ea, la fel și Smiley. ”Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

sursa