Sport

Ianis Hagi, golul victoriei pentru Rangers

Ianis Hagi a marcat golul victoriei obținute de Glasgow Rangers în partida disputată miercuri seară pe teren propriu în compania lui St. Johnstone, în etapa a 27-a din prima ligă de fotbal a Scoției.

Ianis Hagi, decisiv miercuri seară pentru Rangers. Românul a dat golul victoriei în partida de campionat cu St. Johnstone

Internaționalul român a fost trimis în teren de antrenorul Steven Gerrard încă de la startul partidei. După o primă repriză fără goluri, Ianis Hagi a reușit să „dezghețe” tabela în minutul 52, când a reușit să înscrie din afara careului. Scorul a rămas neschimbat până la final.

Cu cele trei puncte obținute miercuri seară pe Ibrox Stadium din Glasgow, Rangers a ajuns la un total de 75 de puncte în 27 de etape, fiind încă neînvinsă în această ediție de campionat. Echipa românului are un avans copleșitor față de marea rivală, Celtic, care are doar 52 de puncte și 25 de runde jucate.

A fost al patrulea gol în campionatul Scoției pentru Ianis Hagi, care a bifat nouă pase decisive în această ediție de Premiership.

sursa