Actualitate

Imagini de groaza! Un copil de 2 ani a cazut dela etaj, in judetul Constanta!

Imagini de groaza! Un copil de 2 ani a cazut dela etaj, in judetul Constanta!Imagini de groaza in aceasta dimineata in Constanta, unde un copil de doi ani a cazut de pe geam de la etajul al doi-lea, al unui bloc, relateaza spynews.ro.

Echipajele SMURD a ajuns de urgenta la fata locului, unde la dus la spital pe copil.

Potrivit primelor informaţii, copilul prezintă un traumatism cranio-facial, dar este conştient şi stabil.

„Copilul căzut de la etajul doi al unul imobil din Poarta 6 prezintă traumatism cranio-facial, este conștient și stabil.

A fost transportat la Urgenta Spitalului Județean de o autospecială SAJ, tip C“, au spus cadrele medicale, potrivit replicaonline.ro.

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că băieţelul s-ar fi aflat pe balcon împreună cu mama, care l-a scăpat din ochi pentru o secundă.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză – este vorba despre un băiețel în vârstă de doi ani și pe mama acestuia.

Din primele informații, părintele s-ar fi aflat pe balcon împreună cu minorul și, într-o clipă de neatenție, acesta ar fi căzut de la etajul doi.

Copilul a fost transportat la spital, fiind stabil și conștient”, au spus oamenii legii.

În cauză, polițiștii Secției 5 din Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă