Actualitate

INCENDIU-23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs în New York

INCENDIU-23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu produs în New YorkCel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit, marţi, într-o clădire de apartamente situată în cartierul Bronx din oraşul american New York, au anunţat autorităţile locale.
Daniel Nigro, comisar al Departamentului de Pompieri din New York, a precizat că toate persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale se află în stare stabilă, adăugând că printre răniţi s-au numărat şi câţiva copii.

„Unităţile noastre au sosit rapid la faţa locului şi s-au confruntat imediat cu flăcările. Zeci de oameni au fost evacuaţi de către pompieri. Din fericire, toată lumea va fi în regulă”, a declarat Nigro, potrivit Mediafax.

Incendiul a izbucnit la ora locală 5.30 (17.30, ora României) în interiorul unei clădiri de apartamente cu patru etaje. Peste 200 de pompieri au ajuns la faţa locului, ei reuşind să stingă flăcările abia după câteva ore.

Autorităţile au anunţat că au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Săptămâna trecută, 12 persoane, printre care şi patru copii, au murit în urma unui incendiu de proporţii care a izbucnit într-o clădire de apartamente din metropola New York.

Romaniatv.net