Actualitate

Incendiu Puternic la Taverna Racilor din Snagov

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineața la restaurantul Taverna Racilor din Snagov, deținut de controversatul Pescobar. Focul afectează acoperișul și mansarda, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Nu au fost raportate victime. La locație se aflau 13 persoane care s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de intervenție scrie romaniatv.net

Este o suprafață de peste 500 de metri pătrați afectată de incendiu. Este o ardere generalizată. Mare parte a construcției este din lemn, iar dezvoltarea incendiului s-a produs destul de ușor. Nu sunt persoane rănite. Avem în vedere că în apropiere se află și pădurea Snagov și trebuie să o protejăm. Prioritate are intervenția de stingere, apoi vom stabili cauza incendiului“, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6:30, iar o posibilă cauză ar putea fi o instalație improvizată de încălzire a angajaților. La fața locului s-a mobilizat un număr semnificativ de forțe.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, și echipe de descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta la nivelul acoperișului. Acționăm cu autoscara pentru stingere de la înălțime și de pe două laturi ale clădirii“, a transmis ISU.

Taverna Racilor este rețeaua fondată și condusă de omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut pe rețelele sociale sub numele de Pescobar. Localul din Snagov a fost deschis recent, la sfârșitul lunii martie 2023, și a fost promovat intens pe TikTok.