Actualitate

Incident tragic în Capitală: O Fetiță de 5 Ani a Căzut de la Etaj în Încercarea de a Ajunge la Bradul de Crăciun

Un moment de neatenție transformă bucuria sărbătorilor în tragedie pentru o familie din Sectorul 3 al Capitalei

Sâmbătă, apel disperat către Poliția Capitalei – Secția 12 Poliție, în legătură cu un incident tragic petrecut într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei scrie romaniatv.net

O fetiță în vârstă de 5 ani a căzut de la etajul 5 al clădirii în care locuia, încercând să ajungă la bradul de Crăciun, care era poziționat lângă fereastră.

Din primele verificări efectuate de autorități, se pare că minora se afla în locuință alături de mama sa în momentul incidentului. Profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastră, fetița a deschis geamul într-un moment de neatenție și, din păcate, s-a dezechilibrat și a căzut.

Imediat după producerea incidentului, Poliția Capitalei a intervenit la fața locului, constatând că circumstanțele raportate se confirmă. Un echipaj de prim-ajutor a transportat de urgență victima, care prezenta o sângerare la nivelul capului și era în stare de inconștiență, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Polițiștii au găsit în spațiul verde, din fața blocului G13 de la adresa de mai sus, o minora ce prezenta o sângerare la nivelul capului, în stare de inconștiență. Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință împreună cu mama sa, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut„, se precizează în informarea poliției.

În prezent, minora se află la terapie intensivă, iar polițiștii din Secția 12 desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile urmează să sesizeze unitatea de Parchet competentă în această privință. Familia și comunitatea locală sunt profund afectate de acest eveniment tragic în pragul sărbătorilor de iarnă.