Showbiz

Ion Țiriac: „Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali”

Fostul mare tenismen Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, susține că pe lângă cei trei copii legitimi mai are alți „30 neoficiali”. Magnatul spune că averea sa estimată la 1,6 miliarde de dolari se va împărți între toți urmașii săi.

Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți copii decât se știa
Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, Ion Alexandru, Karim și Ioana. Cu toate acestea, într-un interviu pentru un site argentinian, fostul mare tenismen a dezvăluit că mai are alți 30 de copii „neoficiali”, iar cei 33 de urmași ar urma să împartă o avere uriașă.
„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Ion Țiriac pentru Rosario 3.
Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe”, recunoștea el.

Mariajul dintre Ion Țiriac și Erika Braedt a durat doar doi ani, între 1963 și 1965. Mama lui Ion Alexandru este Mikette von Issenberg, în timp ce Sophye Ayad este mama lui Karim și a Ioanei.

Singura fiică legitimă a lui Ion Țiriac este Ioana Natalia. Are 24 de ani și studiază jurnalismul la o facultate din Miami, iar de sărbători familia a așteptat-o cu un cadou de lux. Ion Țiriac o etichetase într-o fotografie cu un bolid de lux, în valoare de 350.000 de euro, și cu mesajul: „Crăciun fericit, dragă!”.

sursa