Showbiz

Sophie Ayad: „Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi!”

Sophie Ayad, jurnalista egipteană cu careIon Ţiriacare are doi copii, a anunţat că a luat o decizie radicală şi că nu îşi va mai pierde timpul cu cei care „nu pot trăi la înălţimea moştenirii sale„.
Mesaj bizar postat de marea iubirea lui Ion Ţiriac. Sophie Ayad a postat pe reţelele sociale o imagine alături de tatăl ei, la Munchen, însoţită de un mesaj extrem de puternic
Sunteţi ceea ce oferiţi! M-am gândit mult, în ultima perioadă, despre familie! Oamenii spun că tatăl meu are noroc să mă aibă. Dar eu sunt fericită să îl am pe el! Pe măsură ce îmbătrânim, copiii noştri ne oferă ceea ce le-am oferit şi noi. Dacă nu ai timp sau răbdare pentru copiii tăi când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân. Ai o singură şansă. Nu vă lăsați conduşi de trivialități, bani și faimă. Să vă concentraţi asupra copiilor voştri și fiţi umili. Ultima ta cămaşă nu are buzunare! Asta este cea mai bună lecţie pe care m-a învăţat-o tata. Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi, cu moravuri proaste sau caracter slab. Vreau doar să fiu înconjurată de oameni buni, cu valori puternice. Nu îmi voi pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii mele. Pace!”, a fost mesajul transmis de Sophie Ayad.

sursa