Showbiz

Iulia Albu: „Nu mai aveam deloc putere”

Iulia Albu trece prin momente extrem de dificile! După ce a participat la „America Express”, alături de iubitul său, Mike, starea sa de sănătate s-a agravat destul de tare astfel încât criticul de modă a ajuns de urgență la spital.
Și acum mă doare capul. Înainte munceam o săptămână fără oprire și nu aveam nimic. Nu știu ce să zic. Nu mai aveam deloc putere. Am fost și mi-am făcut analizele. Totul e ok. Dar știi cum e: pacientul e viu, dar mort copt. Nu-mi pot reveni nici cu somnul. Dorm toată ziua și nu pot dormi noaptea. Am de filmat, de făcut poze, întâlniri”, a declarat Iulia Albu
Fac acest instastory pentru voi, pentru că vreau să știți că există ceva mai mult decât acid hialuronic sau ce vă faceți toată ziua. Există ceva ce se numește masaj facial sculptural, iar acesta ajută persoanele ca mine care au probleme cu limfa și care au nevoie de drenaj limfatic. Uneori îmi scrieți și mă întrebați de ce sunt atât de umflată la față în anumite emisiuni, pentru că am această problemă. Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv”, a mărturisit Iulia Albu pe Instagram.

sursa