Showbiz

Iulia Albu se pregătește de nuntă

După o perioadă tensionată și o serie de scandaluri cu fostul soț, designerul Mihai Albu, în viața Iuliei se pare că a răsărit soarele. Vedeta a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea și a oferit primele detalii despre nuntă. Iubitul ei pare să fie cea mai bună alegere, căci după cum declara chiar ea, este un tată excepțional.

Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproximativ patru ani, alături de bărbatul misterios din viața ei. Alex, pe numele lui se pare că este un părinte iubitor. Fire discretă cu viața personală, așa cum a obișnuit pe toată lumea, Iulia a ținut relația departe de ochii camerelor de filmat și de rețelele de socializare.

Recent, într-un interviu acordat pentru Libertatea, vedeta de televiziune a dat vestea cea mare. Vrea să facă nunta. Singura problemă a Iuliei pare să fie alegerea nașilor, decizie care pune cuplul în dificultate.
Iulia Albu și iubitul ei, nuntă în afara țării

Blondina și iubitul ei nu își doresc o nuntă tradițională, iar evenimentul ar putea avea loc de două ori. O cereminie în țară și una în străinătate. Mai mult decât atât, măsurile restrictive, luate din cauza pandemiei, nu o ajută prea tare cu organizarea evenimentului, pentru că Iulia spune că are muți prieteni pe care trebuie să îi invite.

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat Iulia Albu pentru Libertatea.ro.

Cine este bărbatul care i-a furat inima

Vedeta de la Pro TV a mărturisit în trecut că Alex, iubitul ei este un tată exteraordinar și că relația lor este una cât se poate de normală, cu mici certuri și împăcări. Vedeta i-a transmis chiar la vremea respectivă și o urare în timpul emisiunii „La Măruță”, show în cadrul căruia prezenta o rubrică de stil. Vedeta ar fi al cel de-la doilea mariaj. Din căsătoria cu Mihai Albu, Iulia are o fetiță adorabilă, Mikaela.

„Omul care este lângă mine de 4 ani, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soț și este un tată mai bun decât sunt eu mama. Ne-am mai certat, suntem oameni, dar ne certam pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Mâine este ziua iubitului meu. Alexandru, te iubesc! Când ne vom căsători, iubitul meu va lua și numele meu”, a mărturisit ea în direct, potrivit Ciao.ro.

Cei doi au planuri mărețe, pe lângă nuntă, Iulia și Alex își doresc și un copil împreună. „Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, a povestit vedeta într-un interviu, potrivit sursei citate anterior.

sursa