Showbiz

Jador, probleme grave de sănătate: „Corpul meu mă lasă…”

Pentru prima oară de la începutul competiției, Jador nu a jucat un meci de imunitate la Survivor România. Faimosul are probleme de sănătate și a nu primit acordul medicului pentru a intra pe traseu.
Jador a vorbit despre problemele de sănătate pe care le întâmpină la Survivor România, după ce Faimoșii au pierdut primul meci de imunitate din această săptămână. Artistul a dezvăluit în consiliul pentru nominalizare că are dureri foarte mari de spate și că îi este greu să intre pe fiecare traseu.
Totuși, el speră că starea lui de sănătate se va ameliora la un moment dat, iar până atunci va da tot ce poate în concurs. „Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul.

sursa