Actualitate

Jandarmii maramureșeni continuă campania de recrutarea tinerilor pentru școlile militare de subofițeri

Jandarmii maramureșeni, continuă activitățile de recrutare a candidaților și de prezentare a ofertei educaționale pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și ,,Petru Rareș” din Fălticeni, unde sunt puse la dispoziție 700 de locuri, pentru sesiunea aprilie-iunie 2023.

Jandarmii maramureșeni din cadrul Serviciului Resurse Umane au fost prezenți zilele acestea în zona de la Sala Polivalentă ,,Lascăr Pană” din Baia Mare, unde au împărțit pliante cu informațiile necesare în vederea înscrierii și au răspuns întrebărilor legate de școlarizare, concursuri de admitere, celor care doresc să urmeze cursurile școlilor militare de subofițeri de la Drăgășani și Fălticeni.

Pentru informații cu privire la condițiile și criteriile de recrutare vă invităm să accesați: www.jandarmeriamaramures.ro/ secțiunea Carieră

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș situat pe bd-ul Unirii nr. 34 din Baia Mare, sau telefonic la numărul 0262/277779, interior 24557 sau 24535-Serviciul Resurse Umane.