Politica

Klaus Iohannis busit politic după ce a desemnat-o pe Viorica Dăncilă ca premier

Klaus Iohannis busit politic după ce a desemnat-o pe Viorica Dăncilă ca premierDecizia președintelui de a o desemna pe Viorica Dăncilă premier al România a stârnit reacții dure din partea comunității Corupţia Ucide.

Președintele Iohannis a făcut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricăi Dancila, marionetă lui Liviu Dragnea”, este mesajul postat de aceștia.
Comunitatea Corupția Ucide critică decizia președintelui Klaus Iohannis. „Am salutat toate gesturile președintelui prin care comunica faptul că dorește să lupte pentru un stat de drept, în care politică să nu devină un paravan pentru corupție. Din păcate, astăzi constatăm că miza președintelui a fost cu totul altă: aritmetică unei politici pline de cinism. Am știut, însă, dintotdeauna, că singurii pe care putem conta cu adevărat suntem noi înșine. Politicienii ne pot fi aliați doar atâta vreme cât au aceleași mize că și noi, iar cea mai importantă dintre acestea este lupta împotriva corupției. Din păcate, astăzi, președintele a ales să dea o a treia șansă celor a căror unică preocupare a fost salvarea corupției. Noi rămânem aceiași. Lupta noastră rămâne aceeași. Miza noastră rămâne aceeași. Ne vedem sâmbătă, la Piața Universității!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de comunitatea Corupția Ucide.

Sursa Realitatea.net