Actualitate

Liviu Dragnea glumeste pe seama lui Tudorel Toader: „Eu îl rog și el ascultă”

Liviu Dragnea face glume pe seama Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este „foarte bună”, în  în sensul că „eu îl rog şi el ascultă”, relateaza b1.ro.

„Foarte bine, eu îl rog și el ascultă. (..) Tot timpul ascultă când îi zic ceva”, a afirmat Liviu Dragnea, la ieşirea de la liceul Jean Monnet din Capitală, unde a votat la referendumul privind redefinirea familei în Constituţie.

Dragnea a facut aceasta afiermatie sub forma de gluma, in cazul in care refuza Tudorel Toader sa isi puna semnatura la ordonanta de urgenta, cu privire la amnistia si gratierea, mult dorita de Liviu Dragnea.

Tudorel Toader a delarat joi, la finalul unei întâlniri cu Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, că nu a discutat cu aceștia despre OUG privind amnistia și grațierea, reiterând că nu a existat și nu există la ministerul pe care îl conduce un astfel de proiect.

Dragnea a mai declarat sâmbătă că e nevoie de respingerea OUG 6, dar şi că OUG privind modificările legilor justiţiei mai aşteaptă o lege.

„Ce legătură au legile justiţiei cu amnistia?

Noi l-am rugat să analizeze şi o să analizăm şi noi din raportul preliminar care sunt observaţiile care pot fi cuprinse într-o OUG.

Eu m-am uitat cu atenţie, noi nu am introdus prin lege o altă procedură de pensionare. S-au introdus câteva categorii noi.

Să nu rămâne în confuzia asta şi nici confuzia să nu rămână în confuzia asta.

Dacă e nevoie se vor face modificări„, a precizat preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, după ce a votat la referendum.