Actualitate

Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal. Alexandra Măceşanu trăiește!

Lovitură de teatru în cazul crimelor din Caracal. Alexandra Măceşanu trăiește!Gheorghe Ionel, fostul şef al Crematoriului Vitan-Bârzeşti din Bucureşti a declarat că este convins că trupul Alexandrei nu a fost incinerat în locul indicat de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

“Sută la sută nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. Temperatura necesară incinerării unui corp uman este de 1400 de grade Celsius. Ori în acel butoi nu se putea obţine o temperatură mai mare de 200-300 de grade Celsius. Astfel, nu ar fi ars decât părul şi, poate, epiderma, pielea. Nu ar fi putut obţine niciodată acea temperatură în acel butoi. Putea să toarne ce voia el, nu se poate obţine o asemenea temperatură. În cuptorul de incinerare, temperatura optimă se obţinea după o oră de mers în gol a cuptorului. Şi atunci, abia se ajungea la 1200 de grade. Iar arzătorul avea un diametru de aproape un metru. Exclus aşa ceva!“, a declarat Gheorghe Ionel.
Mirosul ar fi fost de nesuportat
“Încă un amănunt. La crematoriu, coşul are o înălţime de vreo 20 de metri. În primele 20 de minute ale fiecărei incinerări, se pornea o ventilaţie specială, care arunca fumul de la coş încă vreo 20 de metri în sus, şi totuşi vecinii crematoriului ne certau pentru miros. Dacă el făcea asta în butoi, tot Caracalul ar fi fost acoperit de miros şi fum“, a mai spus fostul şef al crematoriului de la Vitan – Bârzeşti.

Criminalul Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra şi a ars-o într-un butoi din curtea casei sale.

sursa