Showbiz

Marius Elisei a făcut o serie de declarații despre presupusa împăcare cu Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman și-au surprins fanii în urmă cu câteva luni, atunci când au anunțat că și-au spus ”Adio” definitiv.

Ambii foști parteneri au fost extrem de discreți privind motivele care au condus la separare, precizând doar că au o relație extrem de bună pentru fiica lor, Isabela, care are nevoie în egală măsură și de mamă și de tată.
Cu toate acestea, însă, recent, au existat mai multe speculații potrivit cărora, Oana și Marius și-ar mai fi acordat o șansă, însă bărbatul a ținut să clarifice exact întreaga situație și să explice concret dacă zvonurile apărute în spațiul public sunt sau nu adevărate.
Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te impaci cu fostul partener? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum”, a declarat Marius Elisei
Înțeleg, dar eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm.

Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, a mai spus Marius Elisei.

sursa