Showbiz

Nu este încă totul roz în familia Oanei Roman şi a lui Marius Elisei. Soţul vedetei a dat cărţile pe faţă

Nu este încă totul roz în familia Oanei Roman şi a lui Marius Elisei. Soţul vedetei a dat cărţile pe faţăDupă ce a anunţat că a luat decizia de a se separa de soţul ei, chiar în preajma Sărbătorilor, Oana Roman le-a dat cea mai bună veste fanilor săi, odată cu publicarea imaginilor în care apare, din nu, alături de Marius.
Astfel, după o perioadă în care au decis să o ia pe drumuri separate, acum, Oana Roman şi Marius Elisei sunt iar împreună. Lucrurile nu sunt, însă, încă roz între ei, iar cel care a recunoscut a fost chiar soţul vedetei.

Într-un interviu pentru XNS de la Antena 1, Marius Elisei a mărturisit că mai este ceva de muncă până când va reajunge la inima soţiei sale, însă face eforturi şi are mare încredere că lucrurile vor reintra în normal în familia lor.

”Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi săm intervină părinţii”, a spus Marius Elisei la ”XNS”.

În acelaşi timp, şi Oana Roman a precizat că mai este până departe, însă atât ea, cât şi soţul său sunt pe drumul cel bun şi amândoi luptă pentru binele familiei.
„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman

sursa