Auto

Maşină nouă cu bani de la Guvern

Ministrul Mediului anunţă că erau în jur de 12.000 de aplicanţi pentru programul Rabla Local. De la 1 septembrie urmează o nouă sesiune a programului Rabla Clasic.
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunţat că erau aproximativ 12.000 de aplicanţi pentru programul Rabla Local şi a precizat că avea alte aşteptări de la acesta şi se gândea că vor fi epuizaţi banii alocaţi. El a afirmat că de la 1 septembrie urmează o nouă sesiune a programului Rabla Clasic.
Mircea Fechet a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă, care este stadiul programului Rabla Clasic.

Ultima oară când am verificat erau în jur de 12.000 de aplicanţi. Trebuie să mărturisesc că aveam aşteptări un pic mai mari de la acest program. Mă aşteptam să epuizăm aceşti bani. Probabil pe viitor va trebui să regândim această schemă, să vedem în ce măsură apetitul oarecum redus s-a datorat condiţiilor pe care le-am impus sau s-au datorat valorii voucherului. Însă până la urmă şi 10.000 şi 12.000 şi 15.000 de rable mai vechi de 15 ani scoase de pe străzile României nu sunt decât binevenite. (…) La Rabla Local încă nu am epuizat nici banii, nici timpul alocat primei sesiuni”, a afirmat ministrul Mediului.

El a mai fost întrebat când ar putea începe o nouă sesiune a programului Rabla Clasic. “Discutăm despre o nouă sesiune care urmează să înceapă la data de 1 septembrie, în limitele bugetelor stabilite deja”, a precizat Mircea Fechet.

sursa