Auto

Mercedes Vision EQS, cu grila iluminata uimitoare!

Aoleu. Cum am ajuns de aici până aici? Îmi strâng creierul încercând să mă gândesc la un raport vis-realitate mai rău decât ceea ce a făcut Mercedes mergând de la incredibilul Concept Vision EQS la EQS-ul real. Lincoln Continental de câțiva ani, care a început ca răspuns la, „Ce Don Draper Drive?“ și a ajuns ca un Ford Fusion rebodat cu scaune agitate? Un alt factor de inimă a fost sinistru până la intimidarea Jaguar C-XF , care apoi a fost declasat și a devenit prima generație sedan XF . Atunci, desigur, aveți fiecare concept Subaru vreodată. Pentru totdeauna. Ca să reiterez, am fost îndrăgostit de Conceptul Vision EQS și sunt șocat de cât de comparativ este EQS real.

Primele lucruri mai întâi: cât de rău este în realitate? Am întrebat un fotograf care a lucrat la fotografiile de presă cum este EQS în persoană. „Imens”, mi-a spus el, subliniind că într-un studio de la sine, masivitatea EQS nu este evidentă. „Imaginile nu transmit deloc scara.” Există doar milimetri de diferență între acesta și noul XL S-Class . Dar cum arată în carne? „Este doar dezamăgitor”. Da. Acesta este modul corect de a o spune. Sunt serios copleșit.
Am fost copleșit vizual de modelele electrice Mercedes de când am văzut (și am condus) pentru prima dată un prototip EQC . Prototipul a previzualizat producția esențial identică EQC400 , care este în esență un Mercedes-Benz GLC-Class facelifted , care este un SUV de lux compact , destul de frumos , cu un sistem de propulsie electric . Ai auzit termenul butterface? Aplică grila topită EQC. Problemele de proiectare ale EQS depășesc cu mult grila. De fapt, aș argumenta că – ignorând partea din spate – grila este cea mai bună caracteristică a mașinii.

Marea Viziune (EQS)
Presupun că ar trebui să stabilesc de ce Conceptul Vision EQS este atât de bun. Ei bine, în primul rând, uită-te la el. Banal, știu, dar ce mașină frumoasă. Lucruri care sar la mine? Grila magistrală dintr-o singură piesă și motivul farurilor. Vorbește despre un truc de petrecere. Excepțional, mai ales în zilele noastre și în vremea farurilor în scădere și a grilelor masive, capătul frontal al Vision EQS a fost o afirmație matură și îndrăzneață.

Apoi, verificați modul în care anvelopa din față pătrunde în capotă. Atât de slick. Da, mașina de spectacol rulează fără îndoială pe un set de roți de 24 sau 26 de inci, dar vorbim despre design. În plus, ați văzut vreodată o utilizare mai bună a vopselei în două tonuri? Nu de la Chevy Bel Air din 1955 . Ar trebui să adaug că două nuanțe de vopsea tind să facă mașinile să pară vechi și obscure. Nu aici. Nu, aici ne uităm la viitor.
sursa