Showbiz

Mergea la muncă, când o mașină a oprit lângă ea, iar bărbatul de la volan i-a dat un bilet. Când l-a citit, a împietrit. Nu i-a venit să creadă că este posibil așa ceva

Mergea la muncă când o mașină a oprit în dreptul său, iar șoferul i-a dat un bilet, după care a pornit din nou. Încremenită, tânăra din Nottingham, în vârstă de 23 de ani, a deschis biletul și nu i-a venit să creadă ce citește.

Bună, draga mea. Îmi cer scuze pentru felul în care te abordez, dar nu ştiam cum altfel o pot face. Fără îndoială, eşti cea mai frumoasă şi cea mai sexy fată pe care am văzut-o în viaţa mea. Felul în care alegi să-ţi acoperi corpul este impecabil! Din momentul în care te-am văzut mi-am spus că, dacă nu fac asta, nu voi fi în stare să te abordez niciodată…Îmi doresc să te scot la cină, măcar la un suc… Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să te alegi cu o porţie de mâncare gratis şi cu una zdravănă de râs. Apoi ne putem despărţi fără regrete, iar eu mă pot lăuda tot restul vieţii că am avut norocul să beau un ceai cu cea mai frumoasă fată din Nottingham. Aş vrea să înţelegi că nu m-aş supăra dacă mi-ai refuza invitaţia, dacă nu ai vrea să ne mai vedem, să mai vorbim…Cu toată simpatia, Chris”.

Inițial, femeia a crezut că este un gest extrem de drăguț, însă ulterior când și-a dat seama cine este bărbatul a avut un adevărat șoc. Bărbatul avea 56 de ani, era divorțat și erau vecini.

„Când am aflat cine era, am intrat în panică. Mi-am dat seama că, deşi eram vecini, eu nu-l mai văzusem niciodată. În schimb, el mă vedea şi mă urmărea. Eu merg la serviciu pe acelaşi traseu, aştept maşina în acelaşi loc. E groaznic! Când mă gândesc că omul ăsta ştia atât de multe despre mine… Mă bucur că am reţinut cum arăta maşina lui. Voi face tot posibilul să o evit, de acum încolo. Voi şti că el este acolo! Fireşte, nu i-am acceptat invitaţia. Nu aş face aşa ceva! Nu sunt singura tânără care trece prin experienţe similare, fenomenul „agăţatului” pe stradă, mai ales, este des întâlnit. A devenit un fapt cotidian, dar asta nu însemnă că trebuie să existe! M-am săturat! În astfel de momente, mă simt hărţuită, nu mă simt flatată! Şi pot spune, cu mâna pe inimă, că nicio fată nu se bucură când este abordată astfel de necunoscuţi”, a scris fata, ulterior, pe o reţea de socializare.

Antena3.ro