Actualitate

Metoda ieftină, simplă și sigură prin care omori TOȚI gândacii de bucătărie

Metoda ieftină, simplă și sigură prin care omori TOȚI gândacii de bucătărieCu siguranță, orice gospodină s-a confruntat cel puțin o dată cu problema gândacilor de bucătărie. Dacă încă nu ai făcut-o, mai ai timp, dar important este să fii pregătită.
Gândacii de bucătărie sunt foarte enervanți și inestetici, se ascund în locuri umede și întunecate din casa ta și ies la iveală noaptea, când umblă prin jurul mâncării. Sunt dezgustători de privit și răspândesc diverse boli.

De obicei, ceea ce poți face împotriva acestor dăunători este să chemi firmele specializate să-ți facă o dezinsecție, dar ele folosesc chimicale puternice pentru a-i extermina și acestea costă destul de mult, pe lângă faptul că pun în pericol sănătatea familiei.

Îți prezentăm în continuare cel mai bun mix pe care-l poți face cu ingrediente pe care le ai deja în casă. Este o metodă ieftină, simplă și sigură, prin care poți scăpa de gândaci fără a pune în pericol viața ta, a familiei tale sau a animalelor de companie.

Metoda

Vei avea nevoie de o ceapă și o linguriță praf de copt.

În primul rând, trebuie să toci mărunt ceapa. În al doilea rând, să adaugi praful de copt peste ceapa tocată fin și în al treilea rând, să pui acest amestec în colțurile casei, mai ales prin baie și bucătărie. Ceea ce se va întâmpla este că vei începe să găsești gândacii morți, cu picioarele în sus și vei scăpa și de larvele lor.

Gândacii locuiesc, de cele mai multe ori, în locuri ascunse, greu accesibile și întunecate, precum ghene de gunoi, țevi sau colțurile camerelor și sunt purtători de bacterii dăunătoare care răspândesc diverse boli sâcâitoare. De aceea este cel mai bine să acționezi din timp, ca să ai o casă curată și sigură pentru întreaga familie.

Feminis.ro