Auto

Mi-au vândut motorină cu apă

Un roman din Resita face acuzati grave contra angajatilor Lukoil, fiind toata motorina plina cu apa, barbatul spune ca a bagat 50 de litri de motorina din care 10 erau doar apa, relateaza www.auto-bild.ro.

Bărbatul a povestit întâmplarea nu la poliție așa cum era normal, ci pe Facebook. “Lukoil Reşiţa!!!! 10 litri de apă din 50 cât am băgat. Rog toţi prietenii să distribuie, să vadă toată Reşiţa ce motorină au nemernicii de la Lukoil. Dacă nu scoteam tot din maşină şi nu schimbam filtru, nu mai pornea niciodată”, a scris reşiţeanul pe pagina sa.

”S-a prezentat un domn, ieri, pe data de 6 noiembrie, cu nişte recipiente din plastic, spunând că pe data de 1 noiembrie a alimentat de la noi şi maşina nu a mai mers şi a scos acele produse din rezervor.

El s-a prezentat la staţie, unde şeful de staţie a luat probe din pompe, de la rezervorul de unde a spus că a alimentat, şi în prezenţa dumnealui a verificat cu pastă de apă combustibilul.

Produsele arătau bine, fără impurităţi, rezultatul fiind lipsă apă.

De pe data din 31, de când a avut loc ultima recepţie de carburanţi, la staţie au alimentat mai mult de 1.000 de clienţi, care nu au sesizat nimic”, declarat Roxana Cepoi, şef serviciu carburanţi Lukoil România.

Aceasta a adăugat: “Dumnealui a fost îndrumat de şeful de staţie, conform protocolului, să facă o reclamaţie la ANCP.

Numai că dumnealui a plecat şi a ales această cale virtuală.

Noi nu am primit nicio sesizare de la ANPC, deşi ei i-au legătura imediat dacă se întâmplă aşa ceva.

Am trimis proba şi la un laborator acreditat, chiar dacă avem posibilitatea şi în staţie să verificăm.

Pe de altă parte lumea alimentează în continuare, pentru că eurodiselul este bun”.