Sport

Mihai Stoica: „Tare mi-e că într-un an sau doi o să îl avem pe Alexandru Maxim titular”

Mihai Stoica spune că, în viitorul nu foarte îndepărtat, FCSB ar putea apela la Alexandru Maxim, un portar născut în 2007, pe care l-a comparat în trecut cu Thibaut Courtois, goalkeeper-ul lui Real Madrid. Puștiul vicecampioanei a apărut la prima echipă în cantonamentul din iarna anului trecut și a și evoluat în câteva partide de pregătire.
Zilele acestea, Alexandru Maxim se află alături de naționala U16 a României la Turneul Montaigu, din Franța. Tricolorii conduși de Nicolae Roșca au obținut, joi, calificarea în semifinale, unde vor înfrunta Anglia.

Tare mi-e că într-un an, doi o să avem portar de 2007 titular la FCSB, Alexandru Maxim. 2007 se anunță o generație tare de tot. Sunt acum în Franța ăștia ai noștri, sunt de excepție. Unii nici n-au împlinit 16 ani„, a spus Mihai Stoica
Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m.

Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Beșiktaș), dar ăsta va fi mai mare„, spunea Mihai Stoica.

sursa