Showbiz

ULTIMA ORA! Mircea Badea la pamant

Veste trista pentru fanii lui Mircea Badea, Tedi Emi la faci KO in doar cateva secunde, iar aceste lovituri i-a provocat probleme de sanatate lui Mircea Badea, relateaza www.cancan.ro.

Chiar Mircea a declarat atunci că, din punct de vedere medical, se află în prag de… ”atac cerebral”.

”Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez.

Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral.

Am risc sporit de atac cerebral.

M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cu un aparat de măsurat căpocul… În limbaj popular, dacă ar fi măsurat turaţiile creierului, presupunând că ar fi un motor, aparatul respectiv a numărat în mai mulţi ani de funcţionare, maxim 75.000 de unităţi, eu aveam peste 3 milioane.  Medicul a crezut că s-a stricat aparatul, l-a recalibrat. Nu e un semn bun”a spus Mircea Badea.

„Pentru bătaia asta de cinci secunde, este absolut strigător la cer să pui un amator în ring să se bată fără cască de protecție.

Dacă murea Mircea Badea?Cine era tras la răspundere? Cine ajungea la pârnaie? Că nu e vorba de un meci oficial, în cadrul unui circuit aprobat, în cadrul unei federații, cu o tonă de hârtii semnate și aprobări luate….

Din imaginile filmate de sus, parcă s-ar vedea, pe la secunda 36-37, mișcarea accelerată a capului omului de televiziune Mircea Badea. Aș putea paria că genunchiul a nimerit bărbia, dar nu se vede foarte clar unde a fost lovit. Unii susțin că i-ar fi nimerit gâtul în zona carotidei.

E posibil și așa ceva.

Demonstrația mea arată ce s-ar întâmpla în cazul unei lovituri la bărbie. În cazul în care a fost așa, succesiunea micro-evenimentelor e următoarea.

În primele milisecunde de după încasarea loviturii, scăfârliei lui Mircea Badea i s-a imprimat o accelerație bruscă, urmată, după o fracțiune de secundă, de o decelerație, la fel de bruscă, provocată de mușchii, oasele și tendoanele care, de regulă, îl ajută pe omul de televiziune să-și țină capul pe umeri”, au scris cei de la vice.com.

”Mircea Badea a zăcut la podea mai bine de două minute.

Din imagini vezi cum și-a mișcat mâna abia după un minut și jumătate.

Este foarte posibil ca Mircea Badea să fi suferit, în acele momente ceea ce medicii denumesc „amnezie posttraumatică” (momentul în care pui întrebările fundamentale de tipul: „Cine sunt? sau „Unde mă aflu?”, au încheiat cei de la vice.com.