Sport

Mircea Lucescu, internat în spital, în Ucraina

Mircea Lucescu a fost internat de urgență, într-un spital din capitala Ucrainei. Experimentatul tehnician în vârstă de 76 de ani a fost operat, după ce a urmărit din lojă primul meci din noul sezon, disputat de Dinamo Kiev.

Fostul selecționer al naționalei a suferit intervenția chirurgicală miercuri, 4 august. Oficialii de la Dinamo Kiev nu au oferit detalii despre starea de sănătate a lui „Il Luce”, dar Emil Caras, secund al românului, a recunoscut în conferința de presă că jucătorii sunt îngrijorați.
„Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a declarat Caras, într-o conferință de presă.

Potrivit presei din Ucraina, motivul operației nu a fost dezvăluit, dar ar fi vorba despre o intervenție nu foarte complicată.

Mircea Lucescu a mai suferit o intervenție chirurgicală în 2009, când i-a fost montat un stent la inimă, tot la Kiev.

În ultima etapă, în meciul Dinamo kiev – Veres Rivne, 4-0, din 1 august, antrenorul a privit meciul din lojă. Următoarea partidă, cea cu Zorya, de duminică, 8 august, va fi condusă tot de către secundul Caras.

sursa