Sport

Mircea Rednic nu este mulţumit de oferta lui Ionut Negoită

Mircea Rednic nu este mulţumit de oferta lui Ionut NegoităIonuț Negoiță a anunţat vrea să-i vândă lui Micea Rednic pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo pentru 3 milioane de euro.

„Puriul” nu ar fi de acord cu condițiile actualului patron.
Ionuţ Negoiță vrea să-i dea 51% din acțiuni lui Mircea Rednic şi să rămână în continuare în club, pe o funcție în cadrul conducerii.

Mircea Rednic nu este de acord însă cu această varianta, dorind să îl îndepărteze definitiv de la echipă. Antrenorul a fost nemulțumit și de declarațiile lui Negoiță, care săptămâna trecută a zis că nu l-a dorit niciodată pe tehnician la Dinamo.
Mircea Rednic a fost nemulțumit de faptul că Ionuţ Negoiță a făcut publică ideea de a-i vinde o parte din club înainte de a avea un răspuns din partea lui.

Consideră că actualul finanțator a făcut-o doar ca să pună presiune pe el și pentru a-și îmbunătăți imaginea în fața suporterilor dinamoviști care l-au contestat în ultimele zile.

Mircea Rednic se află zilele acestea în Belgia, unde s-a operat din nou la picior.

Fostul antrenor al „câinilor” încearcă să găsească în Belgia potențiali investitori care să cumpere și restul acțiunilor deținute de Ionuţ Negoiță.

Romaniatv.net