Sport

MIREL CONTINUĂ PE BANCA NAȚIONALEI

La puțin timp după remiza pe care România a înregistrat-o în deplasare cu Irlanda de Nord în Liga Națiunilor, scor 1-1, Mirel Rădoi, a declarat că își dorește să continuie pe banca naționalei.
„Eu am în continuare contract cu FRF pentru următoarea campanie. Dacă Federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Niciodată nu am declarat altceva, nu am declarat că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro TV.

Referindu-se la disputa cu Irlanda de Nord, selecționerul a reucnoscut că pe final le-a cerut elevilor săi să țină de rezultat având în vedere că rezultatul de la Belgrad unde Serbia a demolat Rusia, scor 5-0, avantaja naționala noastră.

„Am întâmpinat ceva probleme la nivel de intensitate a meciului, mai ales în repriza a doua, când am început destul de ezitant, dar mă bucur că am reacționat foarte bine după golul primit. Mă bucur că celelalte rezultate și acest egal ne-au făcut să ajungem în urna a doua valorică, care era un obiectiv pentru noi. Prima și ultima impresie contează. Putem să picăm cu echipe foarte bune, noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să face, să dezvoltăm principiile pe care le avem. Va trebui de aici să plece mereu mai motivați, să motiveze și colegii de club să arate că pot fi un exemplu”, a adăugat Mirel Rădoi.

Remiza de la Belfast coroborată cu eșecul Rusiei în Serbia a făcut ca România să urce în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022!

sursa