Actualitate

Monica Odagiu a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața.
Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii care au intervenit la fața locului, vinovat de producerea accidentului este bărbatul în vârstă de 35 de nai.

Acesta ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina la volanul căreia se afla actrița.

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

sursa

Ce spune actrita!

S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii” a declarat Monica Odagiu

Cine este Monica Odagiu?

Monica Odagiu are 27 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul de succes Teambuilding.

În anul 2016, pe vremea când era studentă la actorie, vedeta a apărut în videoclipul piesei „Stau cu picioarele în apă rece„, a trupei Holograf, fapt care a alimentat zvonurile că s-ar fi iubit cu Dan Bittman. În aceeași perioadă, actrița a apărut și în serialul „Pariu cu viața„.