Showbiz

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! Vedeta a mărturisit

Monica Tatoiu a făcut declarații șocante despre perioada neagră prin care a trecut! Vedeta a fost la un pas să-și pună capăt zilelor, după ce a dat naștere copilului său.

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă
Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate femei de afaceri din România. De-a lungul timpului s-a remarcat prin faptul că a făcut declarații uluitoare și că este o fire puternică care își dă cu părerea despre orice și are o atitudine de fier.
Deși este un exemplu pentru multe femei care o urmăresc, se pare că nu toată viața ei este de invidiat. Recent, vedeta a făcut declarații șocante despre una dintre perioadele când a suferit cel mai mult, fiind în depresie și având chiar și gânduri de sinucidere.

De curând, Monica Tatoiu și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a mărturisit cele mai grele momente din viața ei. Afacerista a vorbit în despre viața personală, momentul când a devenit mamă, dar și care este acum relația cu fiul său. Monica Tatoiu a mărturisit că și-ar fi dat și viața atunci când fiul ei s-a îmbolnăvit, recunoscând că în acea stare de disperare se gândea doar să se arunce de la etajul spitalului, unde era internată alături de băiatul ei.
SURSA