Showbiz

Monica Tatoiu: „De atunci ne-am răcit”

Monica Tatoiu și Florin Călinescu se cunosc încă de pe vremea când erau elevi.

Într-un interviu recent, femeia de afaceri a vorbit despre relația pe care a avut-o cu îndrăgitul actor, dar și care a fost motivul pentru care nu au mai păstrat legătura.
Monica Tatoiu a spus adevărul despre relația dintre ea și Florin Călinescu.

Monica Tatoiu a recunoscut că nu au fost împreună, dar s-au înțeles foarte bine și au rămas buni prieteni, chiar și când au crescut.

În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboantă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. În viață trebuie să fii pragmatic”, a spus Monica Tatoiu

sursa