Showbiz

Monica Tatoiu: „Mă culcam cu cine nimeream! Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc”

Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă. Chiar dacă mama ei își dorea să fie fată mare în momentul în care se căsătorește, femeia de afaceri a fost o fire rebelă și nu a ascultat de părinții săi. Vedeta a vorbit despre perioada când era puștoaică și cum a început să ‘manevreze’ bărbații încă de la 16 ani.
Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc. Dar eu sunt genul de persoană veșnic tânără și neliniștită, cum zice serialul! Eu am fost „rea de muscă”! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere – şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraș de provincie – mă culcam cu cine nimeream!

Mama era crescută la maici, zicea că trebuie să te căsătorești fată mare, tata era crescut la țară, rigid în privința moralei fetelor, nu era de acord nici cu fustele scurte… Eu, la 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei.

O fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de nota 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani”, a declarat Monica Tatoiu

sursa