Showbiz

Motivul halucinant pentru care Brigitte nu se spală cu zilele la rand

S-a dezlănțuit furtuna în familia Pastramă. Brigitte își acuză soțul că nu este un bărbat adevărat și este foarte supărată pe el.

Mai mult, bruneta nu a reușit să își mai facă un duș de trei zile și nici să aibă parte de toate ritualurile ei zilnice, toate acestea din cauza faptului că centrala lor s-a stricat.
De trei zile Brigitte și Flori Pastramă nu au nici căldură și nici apă caldă, iar asta pare să o scoată din sărite pe femeie. Timp de trei zile, vedeta nu a reușit să își mai facă duș și a fost nevoită să stea cu geaca de iarnă în casă.

Iar pe lângă faptul că Florin nu a putut să rezolve problema și instalatorul pe care l-au chemat le-a dat țeapă, plecând cu banii și lăsând centrala în același stadiu.
Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încîlzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se poate repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a declarat Brigitte

sursa