Sport

Mutarea care i-ar putea aduce pe Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo din nou împreună

Juventus Torino se va despărți de Andrea Pirlo, considerat principalul responsabil pentru sezonul dezastruos al bianconerilor, și l-ar putea aduce pe Zinedine Zidane, a cărui plecare de la Real Madrid pare de asemenea iminentă, chiar și în scenariul în care cea mai galonată echipă a europei va lua un nou titlu de campioană a Spaniei.

Zinedine Zidane, curtat de Juventus Torino

Gazzetta dello Sport relatează că antrenorul francez îi ține pe toți cu sufletul la gură, în așteptarea unei decizii, potrivit GSP. Zinedine Zidane mai are un an de contract cu Real Madrid, care se află la două puncte de liderul Atletico, cu o singură etapă rămasă de jucat din actuala ediție de La Liga. Chiar și dacă „los blancos” devin campioni, plecarea tehnicianului pare iminentă.

Zidane încă nu i-a transmis oficial lui Florentino Perez că va pleca de la club, însă se pare că a obosit și s-a săturat de problemele de la Real Madrid. În vara trecută, el îl refuzase pe Andrea Agnelli, dar negocierile s-ar putea relua la finalul acestui sezon.

Antrenorul ia în calcul și să preia naționala Franței, dacă pleacă Deschamps

Există voci care susțin că Zinedine Zidane ar aștepta și o eventuală ofertă de la naționala Franței, după Euro, în cazul în care Deschamps va renunța la cârma campioanei en-titre a Europei. Zizou nu exclude nici să ia o nouă pauză.

sursa