Showbiz

Nicoleta Guță a învins statul în instanță!

Manelista Nicoleta Guță a învins statul la ultimul termen al procesului desfășurat la Judecătoria Petroșani.

De mai bine de 4 ani, Nicoleta Guță contestă un ordin de executare silită, de ordinul zecilor de mii de euro, venit din partea Fiscului. Cunoscuta solistă a contestat decizia de executare și a acționat în instanță ANAF – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara și Serviciul Fiscal Municipal Petroșani.
Procesul a durat câțiva ani, necazurile Nicoletei fiind cauzate de tatăl Nicolae Guță, căruia inspectorii i-au luat la puricat întreaga avere, descoperind un total de 125000 de euro pe care acesta nu îl putea justifica.

Cum Nicolae trecuse pe numele ei mai multe bunuri, pentru care manelista nu a plătit impozit, s-a ajuns în situația dată, cu Nicoleta Guță chemată să dea socoteală la tribunal.
Numai că, doar cu două zile înaintea decretări stării de urgență, Nicoleta Guță a primit o veste nesperată de la Judecătoria Petroșani, care i-a admis contestația privind cauțiunea în dosar, în procesul în care ANAF – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara și Serviciul Fiscal Municipal Petroșani apar în rolul de ”pârâți”.

Citeste mai mult.