Extern

Noi detalii ies la iveală în cazul uciderii Elenei Șerban

Anchetatorii au exclus pnă acum posibilitatea unui jaf. Iată ultimele noutăți descoperite de polițiști.

Elena Şerban, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită zâcând moartă într-o baie de sânge în propriul apartament din Aosta, Italia, pe 18 aprilie. Sora femeii este cea care a alertat autoritățile pentru că nu mai dădea de ea, iar pompierii au făcut descoperirea macabră.
La scurt timp, oamenii legii l-au arestat pe suspectul principal al crimei, Gabriel Falloni, iar ușor, ușor încep să fie puse cap la cap piesele de puzzle-ul lipsă, iar vechile ipoteze sunt contrazise în fiecare zi pe măsură ce anchetatorii descoperă noi amănunte și dovezi.
Ce au descoperit nou polițiștii care anchetează crima
În primă fază, după ce au percheziționat apartamentul în care a fost ucisă tânăra româncă, polițiștii au exclus posibilitatea unui jaf argumentând că din locuință nu lipsește nimic.
Totuși, polițiștii nu au găsit laptopul sau telefonul mobil al fetei, care ar fi putut să le furnizeze informații importante.
După ce l-au găsit și aretsat pe italianul Gabriel Falloni, principalul suspect al crimei, au început să iasă la iveală și bunurile personale ale victimei. Astfel, au fost analizate laptopul și telefonul mobil și se pare că Elena Șerban și călăul se cunoșteau dinainte de tragicul eveniment. Cei doi ar fi intrat în contact, după ce r omânca ar fi postat mai multe anunțuri pe site-urile pentru escorte.

sursa