Social

Nu mai dansa,dansul ploii ,ci cauta o firma de foraje puturi

Nu mai dansa,dansul ploii ,ci cauta o firma de foraje puturiIn ROMANIA  si in lume sunt sate si localitati,unele actualizate  si altele putin mai actualizate informatic.
In ultimi ani geologii au precizat ca a scazut nivelul apei chiar si in panza freatica.Tocmai din cauza secetei,unele fantanii au inceput sa ramana fara apa.
In satele mai putin actualizate informatic,oamenii cred ca dumnezeu ii bate  si le ia apa,Unii dintre ei vorbesc chiar despre diferite ritualuri vechii de a aduce apa  inapoi in fantanile  localnicilor.
Daca merge s-au nu,nu stim exact, pot fi doar superstitii.Dar unii sunt convinsii ca se poate face si asa.
In zonele mai actualizate informatic,oamenii stiu un lucru si bun, un foraj e cea mai buna solutie.

Si uite asa ,cei cu bani contacteaza cate o firma de foraje puturi,pentru a avea o sursa de apa sigura.
Nu in toate regiunile se aplica dansul ploii,un lucru este concret daca vrei apa  si nu ai retea de apa pe regiune atunci contacteaza un specialist in foraje puturi.
Pretul unui foraj poate varia de la  firma la firma, dupa mai multe criterii, nu ezita si nu fi zgarcit, un foraj  este o sursa sigura de apa.
Persoanele care presteaza astfel de servicii precum „foraje puturi” i-ti vor explica  criteriile  de baza a unui astfel de serviciu.Un foraj poate fi de suprafata s-au de adancime,forajele de suprafata nu au garantia mentinerii cotei de apa permanent.
In schimb cele de adancime iti pot asigura sursa de apa necesara ,atributiilor tale.

Important este sa stii urmatoarele  lucruri care sunt  foarte importante:

  1. nu accepta  orce persoana s-au firma in a-ti presta servicii precum foraje puturi.
  2. daca persoana nu are sculele necesare pentru un foraj fi atent,ca nu te poate ajuta,fara scule adecvate nu poti fora la adancime
  3. inainte de-a face un contract verifica  firma ,pentru a evita anumite neplaceri
  4. daca ceri firmei de foraje puturi sa-ti garanteze de apa, atunci  pregatestete cu bani deoarece preturile vor varia,firma va fora pana  i-ti va putea garanta, ca vei avea apa,adancimea nu va fi precisa, doar dupa terminarea forajului.

In unele zone este si studiu geologic, se poate si efectua un studiu dar aceste prestari suplimentare te va costa la buget.
Daca esti antreprenor,fermier ,apa este pe locul 1 ca importanta.Ai nevoie neaparat de persoane care  se ocupa cu foraje puturi.Astfel de societati comerciale se gasesc in intreaga tara,tu trebuie doar sa alegi pe cei mai buni.
O vaca  consuma  apa la zi  si in functie de temperatura, dar media de apa consumata de o vaca este de 100- 150 litri pe zi.
Daca ai o microferma si  detii 100 bucati vaci.atunci este neaparat o sursa de apa  puternica,recomandat un put.
Apa de la retea este potabila ,deoarece este filtrata si desinfectata, dar din cauza desinfectantiilor animalele pot refuza in a o consuma.
Solutia cea mai eficienta este sa ai propriul foraj,pentru a avea propriul put este nevoie  de cineva ca sal  efectueze.
Cine  poate efectua un astfel de put, sunt firmele care se ocupa de foraje puturi.