Social

O tânără de 23 de ani și soțul ei milionar vor să aibă 105 copii biologici

O tânără de 23 de ani, originară din Moscova, susține că ea și soţul ei milionar vor să aibă până la 105 copii biologici. Ei au primit deja 10 copii din mame surogat, în doar 10 luni.

Cristina l-a cunoscut pe Galip Ozturk, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanţă în Georgia. „Este uşor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze şi totuşi este în acelaşi timp timidă şi misterioasă”, a spus milionarul relateaza b1.ro.

Tânăra a susținut că acești zece bebeluși pe care îi au deja sunt crescuți cu mare atenție, iar bonele notează fiecare detaliu despre creșterea lor în niște jurnale.

Cei doi au povestit că, inițial, au plănuit să aibă un copil pe an, dar apoi și-au dat seama că acest lucru ar fi practic imposibil. Prin urmare, ei s-au hotărât să apeleze la mame surogat. Fiecare sarcină îi costă în jur de 10.000 de dolari, iar femeile sunt alese cu atenție: să nu bea, să nu fumeze și să nu aibă alte vicii.

Cristinna şi Galip Ozturk îi așteaptă acum pe cei mici să mai crească puțin, înainte de a apela la alte mame surogat. Tânăra ia în calcul și nașterile naturale, dar nu în perioada imediat următoare. Ea mai are deja o fată, pe Vika, pe care a născut-o când avea 17 ani.