Social

O domnișoară a observat un detaliu care a făcut-o milionară!

O domnișoară a observat un detaliu care a făcut-o milionară!Bianca Marinescu, o mamă tânără din Orșova, a făcut luna trecută 48.634 lei fără să iasă din casă. Bianca povestește pentru „Women” despre succesul ei.

Când tocmai rămăsesem însărcinată, eu și soțul meu, Cătălin, am fost de acord să rămân acasă cu copilul nostru până când va merge la școală. De multă vreme ne doream un copil și eram în al nouălea cer atunci când am aflat că, în cele din urmă, am reușit.Cătălin avea o slujbă sigură și stabilă și un salariu decent pentru orașul nostru mic, așa că părea că nimic nu poate merge prost.

La trei luni după ce s-a născut cea mică, am înțeles că lucrurile nu erau atât de simple precum credeam. Salariul lui Cătălin nu era niciodată de ajuns. Bebelușii cresc rapid, este nevoie în permanență de lucruri și haine noi. Scutece, șervețele, lapte praf, suzete – mereu ai nevoie de mai mult.

Fiica noastră este un copil bolnăvicios, plânge des, mai ales noaptea. Cătălin era foarte obosit la muncă, niciodată nu ne odihneam suficient și începusem să ne certăm tot mai des. Într-o zi, el a început să strige că era sătul de mine, pentru că nu făceam nimic, în vreme ce el era cel care se străduia și aducea bani în casă. În acea noapte am adormit plângând.

Citeste tot  aici.