Actualitate

Ordonanta 13, amnistie si gratiere se intoarce

Cutremurator in gyvernul PSD, Liviu Dragnea forteaza din nou Ordonanta 13, legea amnistiei si gratierei, iar Viorica Dancila ameninta cu demisia, relateaza www.comisarul.ro.

Dacă OUG privind amnistia și grațierea intră în vigoare fie si pentru o singura zi, încetează toate procesele și se clasează toate anchetele în curs care vizează infracțiunile iertate prin amnistiere.

– ”Eu merg exact înainte, fără ezitare.

Cei care vor dori să meargă cu mine vor fi oameni curajoși.

Cei care nu vor dori să meargă cu mine, înseamnă că vor fi niște lași, niște fricoși (…)

Putem schimba toate aceste lucruri, dacă ne ajută și Guvernul, dacă toți membrii Cabinetului rup această rezervă pe care o au, dacă nu mai acceptă să fie conduși de funcționari, dacă nu mai acceptă să stăm în continuare în întârzieri de proceduri din cauza unor funcționari care ori sunt puși de unii sau de alții să întârzie sau să blocheze, ori au niște interese personale, ori sunt incapabili”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

– ”Vreau să vorbesc despre parlamentari.

Le mulțumesc tuturor la dumneavoastră în emisiune. Le-am mulțumit și personal.

Public vreau să le mulțumesc pentru puterea și curajul de care au dat dovadă în aceste luni.

Au rezistat la amenințări, la jigniri, la îmbrânceli, la amenințări și deputații și senatorii PSD.

Și în public le exprim respectul meu pentru tot ceea ce au făcut, pentru că împreună am reușit să adoptăm până la finalul acestei sesiuni ceea ce părea imposibil: modificarea Legilor Justiției și a Codurilor.

Părea imposibil (…) Le mulțumesc pentru această atitudine.

Știu că nu le-a fost ușor. 

Dacă și Guvernul va face la fel, dacă și colegii din coaliție vor face la fel, atunci sigur vom câștiga”, a mai spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Antena 3.