Showbiz

Ozana Barabancea: „Dumnezeu mi-a ascultat ruga”

Ozana Barabancea (51 de ani) este o mamă fericită. Jurata ”Te cunosc de undeva!” a făcut o mărturie emoționantă despre un moment pe care îl așteapta de ani de zile să-l vadă îndeplinit. „Dumnezeu mi-a ascultat ruga”.

Invitată într-o emisiune TV, vedeta a izbucnit în lacrimi în clia în care a revăzut momentul de la un spectacol și a început să vorbească despre copiii săi. Artista a fost vizibil emoționată când a vorbit despre un vis pe care și-l dorea de multă vreme să-l vadă îndeplinit.

Fiica artistei, Gloria, îi moștenește talentul, iar acest lucru a fost dovedit când tânăra a acompaniat orchestra la pian, pe aceeași scenă cu mama ei.

Ozana Barabancea, cu lacrimi în ochi
E normal să mă emoționez pentru că am visat acest moment de ani de zile și chiar îi spuneam verișoarei mele că îmi doresc atât de mult s-o dirijez pe Gloria. (…) Dumnezeu mi-a ascultat ruga și am dirijat-o pe Gloria. Astă-vară am avut un concert în care am susținut un recital și cu Gloria și cu Andrew. (…) Sunt foarte fericită”, a dezvăluit Ozana Barabancea

sursa