Actualitate

Percheziții la o primărie din Giurgiu, într-un caz în care mai multe persoane sunt bănuite că…..

Polițiștii din Giurgiu fac, joi dimineață, 15 percheziții la persoane suspectate că și-au stabilit în mod ilegal reședința pentru a putea vota la alegerile locale din septembrie 2020.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară, din care unul la sediul unei instituţii publice şi 14 la domiciliile unor persoane fizice, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals„, au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu printr-un comunicat de presă.

Concret, persoanele vizate de descinderile polițiștilor sunt suspectate că au folosit documente false întocmite de funcționari dintr-o instituție publică. Ar fi vorba despre funcționari din cadrul Primăriei Stănești. În baza unor acte de acest fel peste 100 de persoane au avut reședința stabilită, ilegal, la anuite adrese, astfel încât să poată vota la alegerile locale care au avut loc în luna septembrie.

sursa