Sport

Președintele CJ Maramureș, alături de echipa de fotbal ACS Comuna Recea

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș a avut o întâlnire de lucru cu echipa de fotbal ACS Comuna Recea, eveniment la care cei prezenți au discutat și analizat problemele cu care se confruntă echipa, au apreciat pozitiv entuziasmul tinerilor fotbaliști în vederea obținerii unor rezultate bune, fapt dovedit și la ultimul meci din Liga 2 , jucat în 8 mai 2021, în care ACS Comuna Recea a învins AS FC Universitatea Cluj (3:2).
Susținerea echipei de către reprezentanții județului reprezintă un pas important în viitorul echipei, iar sprijinul real venit din partea Consiliul Județean Maramureș va transforma ambiția tinerei echipe într-un succes maramureșean.
Președintele Ionel Bogdan: “I-am asigurat pe fotbaliști și pe antrenor că apreciez efortul depus în toată această perioadă pentru echipă și că au tot sprijinul meu pentru munca lor. Felicit întreaga echipă de fotbal pentru performanța la care au ajuns cu multă trudă. Sunt o echipă tânără, de perspectivă, care merită susținerea Consiliului Județean Maramureș

sursa