Actualitate

Primele semne cand omul isi simte moartea!

Primele semne cand omul isi simte moartea!Nimeni nu stie cand moartea vine, iar doctori spun ca aceste semne vin de la omul extrem de bolnav, deoarece isi simte pe organismul sau, stie cand ii se apropie ceasul morti, relateaza www.realitatea.net.

De astfel, doctorii le dau sfaturi tuturor celor care au grija de oamenii bolnavi in casa, sa nu ii forteze sa mamance si sa stea treaz, daca aceea persoana refuza orice aliment sau vor sa doarma mult.

Aceste simptome, spun doctorii, sunt normale şi ar putea prevesti moartea, conform caring.com.

Pierderea poftei de mâncare

Nevoia de energie scade, astfel că pofta de mâncare este redusă. În multe cazuri, persoanele nu mai vor decât cantităţi foarte mici de apă şi alimente care se digeră uşor.

Oboseală extrem de puternică şi nevoia de somn

Oamenii aflaţi în această situaţie petrec cea mai mare parte a zilei dormind, întrucât metabolismul încetineşte.  

Confuzie şi dezorientare

Înainte de moarte, bolnavii trec prin stări de confuzie, întrucât creierul nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. S-ar putea ca aceştia să nu mai ştie unde se află, cum se numesc sau cine sunt persoanele din jurul lor. 

Respiraţie „neregulată”

Inspiraţia şi expiraţia devin neregulate. De multe ori, după ce pacienţii inspiră adânc, urmează o pauză  de 5 până la 60 de secunde în care aceştia nu mai respiră deloc. 

Umflarea gleznelor şi a labei picioarelor

Având în vedere că rinichii nu mai funcţionează aşa cum ar trebui, lichidele nu se mai elimină normal, ci se pot acumula în aceste zone ale corpului.