Extern

Putin: „Occidentul are un singur scop: desființarea Rusiei!”

În ultimele săptămâni, atât tabăra Joe Biden & Volodimir Zelenski a anunțat că va continua focurile, cât și Vladimir Putin. În acest context, liderul de la Moscova a ajuns să vorbească din nou, despre armele nucleare.
Vladimir Putin a ieșit cu noi declarații. Liderul de la Moscova a acuzat SUA că dorește să învingă Federația Rusă prin orice metodă. Astfel, utilizarea armelor nucleare nu mai reprezintă un scenariu imposibil.

„În condițiile de astăzi, când toate marile țări din NATO și-au declarat ca principal obiectiv principal să ne provoace o înfrângere strategică, astfel încât poporul nostru să sufere, așa cum spun ei, cum putem ignora capacitățile lor nucleare în aceste condiții?”. a declarat Putin
Occidentul, potrivit lui Vladimir Putin, vrea să lichideze Rusia. „Ei au un singur scop: să desființeze fosta Uniune Sovietică și partea sa fundamentală – Federația Rusă”, a mai afirmat Putin.
Poporul rus, dacă Occidentul reușește să distrugă Federația Rusă și să stabilească controlul asupra fragmentelor sale, s-ar putea să nu fie păstrat. Dacă vom ajunge pe această cale [colapsul Rusiei], cred că soarta multor popoare din Rusia și, mai presus de toate, desigur, a poporului rus, se poate schimba dramatic, ei bine, într-un mod fundamental”, a mai transmis Putin
Nici măcar nu știu dacă un astfel de grup etnic precum poporul rus poate supraviețui în forma în care există astăzi. Ei bine, vor exista niște moscoviți, urali și așa mai departe”, a adăugat Putin.
Dar totul este acolo, totul este scris, totul este scris pe o foaie de hârtie. Ei bine, și acum, când încercările lor de a reface lumea exclusiv pentru ei, după prăbușirea Uniunii Sovietice,  au adus-o într-o astfel de situație, suntem obligați, bineînțeles, să răspundem la acest lucru”, a mai avertizat Vladimir Putin.

sursa