Politica

România TV a câştigat procesul cu Raed Arafat

Victorie de răsunet obţinută de postul România TV în faţa lui Raed Arafat. Curtea de Apel i-a respins apelul, ca nefondat.

Raed Arafat a pierdut procesul intentat România TV. Judecătorii Curții de Apel au decis: emisiunile postului nostru din timpul pandemiei, în care erau demascate MANIPULĂRILE lui Arafat au fost corecte.

Acuzatiile de fake news la adresa postului nostru au fost desfiintate de instantă!

Iată cum arată solutia pe scurt: Respinge, ca nefondat, apelul principal formulat de reclamant. Admite apelul incident formulată de pârâtă. Schimbă în tot sentinţa civilă nr. 1833/02.12.2021, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III- a Civilă în sensul că: Respinge cererea de chemare în judecată, ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin grija grefei, azi, 20.12.2022.
În toată această perioadă de pandemie, Raed Arafat a fost principalul factor de decizie în tot ceea ce au însemnat restricțiile și amenzile. O parte din massa-media românească, printre care şi România Tv, a criticat comportamentul abuziv al şefului DSU, iar Curtea de Apel a dat dreptate postului nr.1 de ştiri din România.

Citeste mai mult aici.