Sport

România, umilită de Muntenegru la București. Învinsă cu 3-0

Echipa națională a României a fost învinsă cu 3-0 de selecționata din Muntenegru, marți seară, la București, și este în ultima în grupa de Liga Națiunilor cu doar două runde rămase până la final.

Prima reprezentativă pierduse primele două partide din campanie, 2-0 în Muntenegru, respectiv 1-0 în Bosnia și Herțegovina, dar a reușit să învingă Finlanda sâmbătă la București și a relansat lupta pentru prima poziție în grupa de Liga Națiunilor. Cu toate acestea, partida de marți seară a transformat succesul din weekend într-o iluzie amară.

România, umilită de Muntenegru la București, scor 0-3
Susținuți frenetic din tribunele noului Stadion Giulești, „tricolorii” au început bine partida cu selecționata muntenegreană, iar primele ocazii n-au întârziat să apară. Cu toate acestea, Ștefănescu, mijlocașul lui Sepsi, n-a reușit să îl învingă pe Mijatovic, deși portarul părea bătut după ce a respins în transversală șutul trimis de Răzvan Marin din marginea careului.
România a părut mai incisivă la început, dar Muntenegru a în scris prima, în minutul 42, când Mugosa a reluat perfect cu capul de lângă Vlad Chiricheș, care gafase la ambele goluri primite de naționala noastră la Podgorica.

Același Mugosa a lovit și în partea a doua, în minutul 56, când a reluat din nou cu capul de lângă Vlad Chiricheș, o umbră a fotbalistului de altădată.

Jucătorul muntenegrean avea să reușească tripla în minutul 63, când „tricolorii” au căzut complet și nu le-au mai pus probleme adversarilor.

sursa