Actualitate

Sa intervenit de urgenta – sunt 4 victime!

Un accident cumplit în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs sâmbătă la ieșirea din orașul Alexandria. Echipele de intervenție estimează că sunt patru victime relateaza romaniatv.net.
Accident în Alexandria, cu patru victime. Traficul pe șoseaua spre București se desfășoară cu dificultate, circulația fiind redresată doar pe un singur fir. Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la kilometrul 82, la ieșirea din orașul Alexandria spre București.
Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineață, pe DN6, între localitățile Alexandria și Vitănești.

ISU Teleorman transmite că este vorba despre trei bărbați și o femeie, cele patru victime, toate conștiente și cooperante, însă cu diverse traumatisne, fiind preluate de echipajele de salvare sosite la fața locului și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Potrivit sursei citate, una dintre victime este o femeie gravid

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului Dacia Logan ar fi efectuat o manevră de depășire, fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu duba de lemne, care venea din sens opus, ulterior lovind și mașina pe care voia să o depășească.

Oamenii legii efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier, spune presa locală.