Social

Șase eleve, audiate în cazul Cumpănașu

Continuă scandalul în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Mai multe persoane au fost audiate în ultimele zile, unele dintre ele fiind minore. Totul după ce mama unei tinere a făcut o plângere la poliție prin care susține că fata ei a fost hărțuită

Lui Alexandru Cumpănașu îi sunt aduse mai multe acuzații, printre care amenințare, hărțuire, dar și instigare la ură – totul dupa ce mama unei tinere a făcut plangere la poliție prin

A fost deschisă o anchetă penală, se fac deja audieri în acest caz. Potrivit surselor , șase tinere, unele dintre ele minore, care nu locuiesc în Capitală, au fost audiate. Alexandru Cumpănașu va fi și el audiat, însă nu există informații legate de data la care ar urma să se întâmple acest lucru.

Scandalul a izbucnit în luna decembrie, când fata de 17 ani a postat pe TikTok un videoclip în care sugera că Alexandru Cumpănașu flirtează cu minore. Imediat, acesta a reacționat și a început să o insulte.

Nesimtito ce esti, lasa ca am eu grija de tine! Nu doar profesorii trebuie sa fie pedepsiti, si unii elevi. Ce inseamna atitudinea asta? Ce inseamna asa ceva? Nu ți-e rușine?„, spunea atunci Cumpanasu.

Părinții copilei nu au stat pe gânduri și au mers să depună plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Femeia spune că, atât ea cât și fiica ei, au fost hărțuite și amenințate în repetate rânduri.

Am depus plangere. Am fost audiata atat eu cat si fetita mea… Asteptam sa vedem ce se intampla in ancheta. Fata este intr -o situatie delicata, expusa de dl Cumpanasu prin materialele pe care a inteles sa le realizeze. Am facut referire la o hartuire, intimidare. Esta atat de nepotrivita atitudinea in raport cu un copil si expunerea…„, explica mama fetei

În ultima perioadă, Alexandru Cumpănașu este mai nou vedetă pe TikTok și postează zilnic videoclipuri în care îi denigrează pe profesori și critică sistemul de învățământ din România. Contul său de TikTok, sub numele de ”profu online” este urmărit de peste 500 de mii de persoane. Cei mai mulți sunt minori.

sursa